Csoport (zóna) vezérlő , group control, CCT , állítható színárnyalat , SMART

-6% Csoport (zóna) vezérlő , group control, CCT , állítható színárnyalat , SMART

Fehér (hideg<->meleg) LED világításhoz csoport (zóna) vezérlő fényerőszabályozással. 

Csak vezérlő! A működtetéshez Dimmer csoport távirányítóra is szükség van.

Egy vezérlő egy önálló LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Több vezérlővel maximum 4 db, egymástól független zóna alakítható ki. Az eszköz beállítást nem igényel. Mindösszesen a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt LED fényforrásokat kell a vezérlőbe csatlakoztatni. A hangolást a külön megvásárolható Dimmer csoport távirányítóval lehet elvégezni.

A csoport vezérlőkre csatornánként maximum 6 Amper áramfelvételű 12/24Voltos LED fényforrás (LED szalag, LED modul, LED lámpa) csatlakoztatható, ez teljesítményben 144 Watt (dimmer) illetve 216 Watt (RGB) 12 Voltos feszültség mellett. Amennyiben a beépíteni kívánt LED teljesítménye ennél nagyobb, úgy LED jelerősítővel kell kiegészíteni az áramkört.

CCT LED csoport vezérlő használati útmutató

  •  Master On/Off: főkapcsoló, az összes csoport ki-, bekapcsolása.
  •  Brightness (+/-): fényerő növelése/csökkentése
  •  On/Off: csoportok (zónák) egymástól független ki-, és bekapcsolása, illetve a ezzel bekapcsoló gombbal lehet párosítani a vezérlőt a megfelelő zónával.
LED Dimmer csoport távirányító használati útmutató

Figyelem! Első használat előtt fel kell programozni, egyébként nem működik!Csoport vezérlő és távirányító vásárlása esetén az eszközök alapesetben nincsenek felprogramozva, lévén nem tudjuk hány darab eszközt kívánnak és mely csoportokban használni. Így első használat előtt az eszközöket össze kell tanítani egymással, ennek menete:

Felprogramozás
A vezérlők a feszültség alá helyezés pillanatában tanuló módban vannak, így ebben a pillanatban a távirányítón a megfelelő zóna bekapcsológombját nyomva kell tartani 3 másodpercig. A csatlakoztatott LED háromszor fel fog villanni, ha sikerült a tanítás. Ha nem sikerül, úgy áramtalanítsuk a vezérlőt, majd próbálkozzunk újra.

Leprogramozás
Esetenként szükség lehet a csoportok megszüntetésére. Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a vezérlő melyik csoportra van felprogramozva, majd áramtalanítsuk a vezérlőt. Helyezzük újra feszültség alá a vezérlőt, majd azonnal nyomjuk meg a megfelelő zóna bekapcsológombját ötször egymás után. Siker esetén a csatlakoztatott LED tízszer villog. Sikertelenség esetén próbálkozzunk újra.


Általános információk
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 12 V DC
Működési feszültség tartomány (V) 12
Terhelhetőség (max. W) 120
Max. áramerősség (max. A) 10
Méret
Szélesség (mm) 45
Hosszúság (mm) 85
Magasság (mm) 22,5
Fizikai- és környezeti- adatok
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Speciális tulajdonságok
Dimmelhetőség (fényerő szabályozhatóság) Igen
Szín állíthatóság fehér színre (CCT) Igen
Csatornák száma 2
Távvezérelhető Igen
Távvezérlés típusa, távolsága Távirányító, 30m
  • Gyártó: MiLight
  • Cikkszám: llszt080
  • Elérhető: 98
  • 3,990Ft
  • 3,770Ft
  • Nettó ár: 2,969Ft

Címkék: dimmer távirányítós, csoport, SMART, CCT, MiLight, SMART