OSRAM Smart+ Switch Mini , távirányító , fényerőszabályozó , fekete

OSRAM Smart+ Switch Mini , távirányító , fényerőszabályozó , fekete

OSRAM SMART+ - Fényből világosság!

- OSRAM Smart+ fényerőszabályozó és távirányító (4 színben)

Az OSRAM és más otthoni okosrendszerek között létrejött együttműködésnek köszönhetően, a SMART+ termékeket számos más okosrendszerbe könnyedén beillesztetjük. Például a ZigBee alapú rendeszerekbe is.

Mi a ZigBee?

A ZigBee a Bluetooth-hoz hasonlóan működik. A ZigBee az a vezeték nélküli nyelv, amit a SmartHome eszközök használnak az egymás közötti kommunikációhoz. 

Mivel a Philips Hue rendszer is beszéli a ZigBee nyelvét, így lehetőségünk van egy már meglévő vagy leendő Philips Hue rendszerbe is könnyedén beilleszteni az OSRAM SMART+ fényforrásainkat amennyiben rendelkezünk egy Philips Hue gateway-jel azaz egy Bridge eszközzel.

Mi kell az OSRAM SMART+ termékek működéséhez?

Ez az igényeinktől függ. 3 lehetőségünk van:

  • Offline mód: Amennyiben szeretnéd a SMART+ termékeket router, internet, applikáció vagy gateway nélkül használni, erre is lehetőséget van! Az eszközök működéséhez csupán egy távirányító szükséges (SMART+ Switch vagy SMART+ Switch mini). Ha "csupán" fényerőszabályozni szeretnéd eszközeidet, ez egy tökéletes megoldás. További okosfunkciók eléréséhez (színes beállítások, időzítések, stb.), már gateway szükséges.
  • Online mód egy okos világítási rendszer részeként: Ha szeretnéd az okoseszközeid minden funkcióját kihasználni, akkor fényforrásaidat illeszt be egy már meglévő vagy leendő okosrendszerbe. Ehhez nem kell más csak egy "gateway", pl. A Philips Hue Bridge, amely lehetővé teszi a kommunikációt a fényforrásaid és a telefonod/távirányítód között.
  • Online mód egy okos otthon rendszer részeként: A SMART+ termékcsalád  kompatibilis más okosrendszerekkel is. Így okosvilágítási eszközeidet más okosrendszerekkel könnyedén összekapcsolhatod. Kompatibilis: Lightify Osram, Amazon Alexa / ECHO, Magenta Smart Home, Qivicon, Smart Things Samsung, ZigBee alapú rendszerek

Általános információk
Gyártó cikkszáma (SKU) 4058075051935
Jótállás időtartama (év) 3 év
Várható élettartam (óra) 20000
Méret
Átmérő (mm) 38
Szélesség (mm) 40
Hosszúság (mm) 80
Magasság (mm) 17
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete
Forma Téglalap
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Speciális tulajdonságok
Dimmelhetőség (fényerő szabályozhatóság) Igen
Alkalmazás Távirányító és fényerőszabályozó Osram Smart+ termékekhez, elemmel működő
  • Gyártó: OSRAM
  • Cikkszám: osp-4058075051935
  • Elérhető: 1-3 munkanapon belül
  • 8,190Ft
  • Nettó ár: 6,449Ft

Címkék: smart, OSRAM Smart+, dimmer, távirányító, hue akció