Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az ÁSZF letölthető változatban elérhető itt.

Webáruház

Jelen szerződési feltételek a ledhullam.hu internetes felületen (továbbiakban Webáruház) történő elektronikus vásárlásra vonatkoznak.

Vásárló
A vásárló, az a természetes vagy jogi személy (továbbiakban Vásárló), aki/amely a Webáruházban elektronikus vásárlást hajt végre.

Eladó
Az eladó a jelen Webáruház üzemeltetője, céget bejegyző hatóság a Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróság

Cégnév: Kuopio Kft.
Cégjegyzékszám:

13-09-138563

Adószám:

22736725-2-13

Székhely:

2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 16/B.

Bankszámlaszám:  10401983-50527076-78741005
Telefon: +36 70 942 2889


E-mail: info@ledhullam.hu
Technológia Megaweb Multimédia Kft

továbbiakban Eladó


A szerződés tárgya
Vevő megvásárolja, Eladó eladja a Webáruházban a Vevő által kiválasztott terméke(ke)t. Az adásvétel a termék(ek)nek a Vevő általi megrendelése és kifizetetése valamint az Eladó által írásban történő visszaigazolása után jön létre. Eladó a visszaigazolást a megrendelést követő 2 munkanapon belül elektronikus levélben (e-mail) megküldi a Vevőnek a pontos árak, és szállítási feltételekkel.

Árak
Az oldalon szerepelő árak bruttó árak és tartalmazzák az ÁFÁ-t. A Weboldalon szerepelő árak időről időre módosulhatnak, ezért minden esetben a visszaigazoláson szerepelő árak és feltételek a mérvadóak. A bemutatóteremben történő vásárlás, illetve telefonos megrendelések esetében az árak eltérhetnek az internetes áraktól. Eladó minden esetben tájékoztatást ad az aktuális egységárról.

Fizetési módok

  • Fizetés a boltban átvételkor (készpénz vagy bankkártya)
  • Utánvét
  • Banki átutalás
  • Online bankkártyás fizetés (Barion)

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Jótállás
Eladó az általa forgalmazott termékekre a 45/2014. (II.26.) számú Kormányrendeletekben foglaltak szerint 1 év jótállást vállal. A Vevő szavatossági igényeinek érvényesítéséhez a megrendeléssel kapcsolatban kibocsátott számla igazolja. A jótállási idő kezdete a megrendelt termékek átvételének napjától kezdődik. A jótállási kötelezettsék keretén belül Eladó vállalja, hogy a hibás terméket javítja, vagy kicseréli azonos, illetve - azonos termék hiányában - azonos vagy jobb paraméterekkel rendelkező termékre.

A jótállás érvényesítését a Vásárló az Ügyfélszolgálat / Garanciális igény cím alatt egy termék garancia jegy online regisztrálásval kezdeményezheti. Ezt követően az erre emailben kapott válaszban leírtakat követve személyesen vagy postai úton kell a garanciális igénnyel érintett termék(ke)et eljuttatnia saját költségén az Eladó mintaboltjába, a megadott címre. Ezt követően az Eladó intézkedik a visszajuttatott termékek javításáról, cseréjéről vagy ha ez nem lehetséges az termék árának jóváírásáról vagy visszafizetéséről, s erről emailben értesítést küld a Vásárló számára. Javítás vagy csere esetén az értesítést követően a termék(ek)et - a Vásárló kívánsága szerint - személyesen lehet átvenni az Eladó mintaboltjában vagy az Eladó költségén postai úton kerülnek visszaszállításra a Vásárlónak.

Szállítási feltételek
A megrendelt termékek átvétele lehetséges bemutatótermükben személyesen (2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 16.) vagy kérhető házhoz szállítás. Ez utóbbi esetben a szállítást az Eldadó fuvarozó partnereivel oldja meg. Eladó a szállítási díjat minden esetben a közte és a fuvarozó között fennálló szerződések alapján rendezi.

A szállítási díjat - amely tartalmazza a fuvarozó szolgáltatását, illetve az Eladó minden egyéb, a logisztikával felmerülő költségét - a Vevő részére a megrendelt áruval együtt számlázza ki, és minden esetben külön tételként tünteti fel a számlán.

A szállítási díj jelenleg érvényes mértéke a megrendelés összegétől függően a következő:

Házhoz szállítás díja:
14.999 Ft-ig: 1.990 Ft
15.000 Ft-tól 29.999 Ft-ig: 1490 Ft
30.000 Ft felett: INGYENES 

A fenti szállítási díjak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak, és érvényesek mind előre fizetés, mind utánvétes kiszállítás esetén.

Fontos: Amennyiben a csomag kézhezvételekor sérülést vagy hiányosságot állapít meg, ne vegye át a csomagot! Jelezze a futárnak, és vetessen fel jegyzőkönyvet! Utólagos reklamációt fizikai sérülésről jegyzőkönyv nélkül nem fogadunk el.

Csereszabatos termékek
Eladó fenntartja azon jogát, hogy - amennyiben egy megrendelt tétel nehezen vagy hosszabb átfutási idővel szerezhető be -, akkor a megrendelt termék műszaki paramétereivel azonos paraméterű, de más gyártótól származó termékre cserélje, de csak abban az esetben, ha a csere termék ára nem magasabb az eredetileg rendelt termék áránál.

Ellálási jog
Természetes személyeknek minden esetben joguk van elállni a szerződéstől annak teljesítésétől számított 14 napon belül. Vevőnek ilyen esetben kötelessége saját költségén eljuttatni a vásárolt terméket az Eladó székhelyére az eredeti számlával igazolva a vásárlás tényét, Eladónak pedig a termék hiánytalan és annak csomagolásának sértetlenül történő átvetelétől illetve az eredeti számla átvételétől számított 8 napon belül visszafizetni a termék teljes vételárát. Az Eladó nem veszi át a sérült terméket vagy ha annak csomagolása sérült.

Megrendelés törlése
Vevő a megrendelés leadásával kötelezettséget vállal arra, hogy a házhozszállított terméket átveszi. A megrendelés törlése addig lehetséges, ameddig az Eladó azt "szállítható" állapotba nem állította. A bemutatóteremben átvehető rendeléseket Eladó 14 napig tartja átvehető állapotba. Az addig át nem vett rendelés utána törlésre kerül.

Adatok pontossága
A webáruház termékeinek adatait Eladó minden igyekezetével a lehető legpontosabban tünteti fel. Ennek ellenére előfordulhatnak pontatlanságok, amelyekért szíves elnézést kérünk. Egyben kérjük, vegye figyelembe, hogy a honlapon szerepelő adatok tájékoztató jellegűek, a fotók illusztrációk, és azok módosításának jogát Eladó fenntartja.


Adatvédelem
Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Az átadott adatokat határozatlan ideig megőrizzük csak a vásárló kifejezett kérése esetén töröljük a info@ledhullam.hu email címre küldött levél alapján.

Amennyiben adataival visszaélést tapasztal, kérjük értesítsen bennünket az alábbi elérhetőség valamelyikén:

+36 70 942 2889 | info@ledhullam.hu

Az adatkezeléssel érintett jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat a Törvény 22.§-ában meghatározottak szerint.
Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Honlap: www.naih.hu
Telefon:+36(1)391-1400
e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-139781/2018

Egyéb feltételek
A jelen szerződésben nem foglalt feltételek tekintetében a A Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályai rendelkeznek.


PDF verzió