Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED lámpa , égő , körte , E27 , 12 Watt , RGB , CCT , dimmelhető , WIFI/Bluetooth , TUYA , LEDISSIMO AMBIENT LIGHT , 3 darabos csomagban

LED lámpa , égő , körte , E27 , 12 Watt , RGB , CCT , dimmelhető , WIFI/Bluetooth , TUYA , LEDISSIMO AMBIENT LIGHT , 3 darabos csomagban
TUYA vezérlésű 12 wattos E27 RGB-CCT LED égő - LEDISSIMO AMBIENT LIGHT - 3 darabos csomagban
 • 16 millió szín megjelenítésére képes
 • CCT: állítható fehér színhőmérséklet (2700-6500K)
 • Dimmelhető: fényerőszabályozható
 • Programozható

Vezérlés:

 • TUYA applikációval, amely ingyenesen letölthető,
 • illetve hangvezérelhető Alexa, Siri, Alisa, Google Assistant stb. hangsegédekkel.


Programozás:
 • Helyezzük áram alá a fényforrást
 • A TUYA applikációban + (new device) menüpontra kattintva a világítás almenüben válasszuk ki a hozzáadandó fényforrás típusát
 • Ha a vezérlőhöz csatlakoztatott fényforrás pulzál, akkor felprogramozható módba került
 • Az applikáció automatikusan 1-2 perc alatt megtalálja az új fényforrást és hozzá is adja a többi eszközhöz

A Tuya alkalmazás egy olyan okos otthoni vezérlőalkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és kényelmesen irányítsák és automatizálják otthonuk okos eszközeit. Az alkalmazás rendelkezik Android és iOS verziókkal, így szinte bármilyen okos eszközt lehet vele vezérelni.

Az alkalmazás főbb jellemzői és funkciói a következők:
Okos eszközök kezelése: Az alkalmazás segítségével könnyedén hozzáadhat és eltávolíthat okos eszközöket a rendszerhez. Támogatja a különböző típusú eszközöket, mint például okos villanykörték, kapcsolók, termosztátok, kamerák, zárak stb.
Távoli vezérlés: Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról irányítsa otthoni eszközeit, így például távolról be- és kikapcsolhatja a fényeket, beállíthatja a hőmérsékletet vagy éppen ellenőrizheti a biztonsági kamerákat.
Automatizálás: Az automatizálási funkciók segítségével olyan okos otthoni szcenáriókat hozhat létre, amelyek a különböző eszközök közötti interakciók alapján működnek. Például beállíthatja, hogy a fények automatikusan felkapcsoljanak napnyugta után, vagy hogy a hőmérséklet szabályozza a fűtést és a hűtést.
Időzített feladatok: Az alkalmazás lehetővé teszi időzített feladatok létrehozását, például hogy a kávéfőző reggel automatikusan bekapcsoljon, vagy hogy a légkondicionáló délután hűtsön.
Hangvezérlés és kompatibilitás: A Tuya alkalmazás kompatibilis különböző hangvezérlő platformokkal, mint például az Amazon Alexa és a Google Assistant, így hangparancsokkal is irányíthatja otthoni eszközeit.
Eseményértesítések: Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy értesítéseket kapjon az otthoni eszközökkel kapcsolatos eseményekről, például ha egy mozgásérzékelő aktiválódik vagy ha valamilyen esemény zajlik a házban.
Felhasználóbarát kezelőfelület: Az alkalmazás intuitív és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, így könnyen kezelhető még azok számára is, akik nem jártasak az okos otthonok világában.

Az alkalmazás segítségével az otthoni okos eszközök könnyedén integrálhatók és irányíthatók, és lehetővé teszi az otthon automatizálását és kényelmesebbé tételét. Fontos azonban megjegyezni, hogy az alkalmazás használatához szükség van kompatibilis okos eszközökre és azok beállítására.
Általános információk
Foglalat típusa E27
Jótállás időtartama (év) 2+1 év
Várható élettartam (óra) 15000
Villamos adatok
Teljesítmény (W vagy W/méter) 12
Világítástechnikai adatok
Beépített LED típus LED
Fényáram (lumen vagy lm/m) 1080
Sugárzási szög (°) 270
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 90
Méret
Átmérő (mm) 70
Magasság (mm) 140
Fizikai- és környezeti- adatok
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Speciális tulajdonságok
Dimmelhetőség (fényerő szabályozhatóság) Igen
Okos (SMART) rendszer kompatibilitás Tuya, Google Assistant
Szín állíthatóság fehér színre (CCT) Igen
Szín állíthatóság (RGB) Igen
 • Gyártó: LEDISSIMO
 • Cikkszám: ST-RF-LI-AL-SBLW-G60-12W
 • Elérhető: 16
 • 11,890Ft
 • Nettó ár: 9,362Ft

Címkék: LED lámpa, égő, E27, 12 Watt, RGB, CCT, dimmelhető, tuya, ledissimo, szett